Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mister dezlegat! De ce își dă Botezatu unghiile cu ojă neagră: 'Toată lumea mă întreabă'

Radu Pop
instagram.com
Catalin Botezatu

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a explicat de ce își vopsește unghiile cu negru.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe TikTok, Cătălin Botezau a răspuns acestei curiozități a internauților:

„Am unghiile de la picioare vopsite cu negru. Mă gândesc uneori câți retarzi și câți inculți sunt în general, nu doar în România. Înainte de a acuza pe cineva de ceva, trebuie să documentezi. M-am săturat să spun, de exemplu, că oja neagră de la mâini sau picioare, este un tren. Este un trend de zeci de ani, nu doar de acum. Este un trend fashion. Vei vedea că acest trend a fost adoptat, eu am fost printre primii, de mari vedete. Încetați cu prostia asta. Nu dați dovadă decât de ură și invidie. Nu mă justific!”, a spus Cătălin Botezatu pe TikTok, potrivit Romaniatv.net.

Face asta de multă vreme

„Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani!

Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni. Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete.

Reprezintă freedom (n.r. libertate). Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, declara Cătălin Botezatu, în urmă cu doi ani, într-un interviu pentru Kanal D.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.