Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moby s-a scuzat faţă de actriţa Natalie Portman: 'Recunosc pe de-a-ntregul că am fost nesăbuit să nu îi spun despre asta înainte'

wikipedia.org
Natalie Portman

Muzicianul american Moby s-a scuzat faţă de actriţa Natalie Portman, care a negat cele scrise de el în cartea de memorii „Then It Fell Apart” şi pe care a acuzat-o că minte, scrie news.ro.

Moby susţine în cartea lui de memorii „Then It Fell Apart” că a avut o relaţie cu Natalie Portman, afirmaţie despre care actriţa a spus că nu este verificată, numindu-l pe autor „un bărbat mult mai în vârstă care a fost sinistru”.

Fără să admită că a greşit vârsta lui Portman în cartea lui, Moby a recunoscut „14 ani diferenţă de vârstă” dintre ei şi a adăugat că ar fi trebui să se comporte „mult mai responsabil şi respectuos când m-am întâlnit prima dată cu Natalie în urmă cu 20 de ani”.

„După ce a trecut un timp, am realizat că multe dintre criticile aduse referitor la includerea lui Natalie în «Then It Fell Apart» sunt foarte valide”, a scris el sâmbătă, pe Instagram. „Recunosc pe de-a-ntregul că am fost nesăbuit să nu îi spun despre asta înainte şi la fel de nechibzuit să nu îi respect reacţia”.

Citește și: Succes RĂSUNĂTOR pentru elevii români: au câștigat madalia de aur și de argint la Olimpiada Internaţională de Informatică în Echipe

Moby, în vârstă de 53 de ani, descrie în cartea lui cum a cunoscut-o pe Portman, cu care a ieşit în oraş şi pe care a sărutat-o în campusul Universităţii Harvard.

La rândul ei, actriţa în vârstă de 37 de ani a precizat la îneputul săptămânii că i-ar fi plăcut ca „el sau editura să fi verificat”. Ea a negat că ar fi avut o relaţie cu muzicianul al cărui nume real este Richard Hall.

După aceasta, Moby a publicat câteva fotografii în care apare împreună cu actriţa, despre care a spus că minte privind trecutul lor romantic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.