Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Moment UNIC în Justiție: DIICOT a cerut rejudecarea unui dosar. Drepturi încălcate de judecătoare

ciocanel judecator

Situație probabil unică în lumea justiției! A fost cerută rejudecare dosarului nu doar de către părți, ci și de către DIICOT, după ce judecătoarea Camelia Bogdan a fost acuzată de încălcarea unor drepturi privind un proces corect.

”Există un dosar la ÎCCJ unde magistrații urmează să se pronunțe în casarea acestui dosar, este un fapt nemaiîntâlnit, casarea și rejudecarea este cerută și de părți și Parchet, pentru că judecătorul de fond a încălcat drepturile” a explicat reporterul Antena 3 Ana-Maria Roman.

Citește și: Un fost GREU de la PNL, nemulțumit de campania liberalilor: 'Merge bine pe dracu'

Camelia Bogdan are însă și mai multe ”păcate”. Judecătoare ar fi preluat nelegal un dosar al unui coleg și nu l-a mai restituit niciodată. ”Curtea de Apel București confirmă că un dosar a fost preluat nelegal de Camelia Bogdan. A intrat pentru un termen și nu a mai restituit dosarul. A cerut perchiziții și punerea sub sechestru a unor bunuri a unor persoane care nu aveau nicio calitate în dosar” a mai spus Ana-Maria Roman, conform Antena 3.

Cine este persoana respectivă? Este notarul Jean Andrei, fostul soț al judecătoarei Laura Andrei. Acesteia din urmă, Camelia Bogdan îi făcuse o plângere la DNA, în urmă cu câteva luni. Mai mult, judecătoarea a extins acel sechestru și către bunurile fostei soții, respectiv ale Laurei Andrei, deși DIICOT a confirmat că Jean Andrei nu face obiectul dosarului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.