Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Motorola anunţă că a treia versiune a smartphone-ului pliabil Razr va fi disponibilă, în curând, în Europa

Forbes
Motorola razr

Motorola Razr va fi lansat, în curând, în Europa, anunţă Motorola, care nu oferă, însă, o dată concretă a disponibilităţii acestuia.

După ce a fost lansat în China în luna august, Motorola anunţă acum că a treia versiune a smartphone-ului pliabil Razr va fi disponibilă în viitorul apropiat şi în Europa, potrivit News.ro.

Noul Motorola Razr trece la un ecran OLED de 6,7 inch, cu 144Hz rată de împrospătare a imaginii, ce poate fi folosit atunci când dispozitivul nu este pliat. Când se pliază, acesta oferă un ecran mai mic, de 2,7 inch.

La baza noului smartphone stă chipsetul Snapdragon 8 Plus Gen 1, cu 8/12GB memorie RAM şi 128/256/512GB spaţiu de stocare. Bateria are acum 3.500mAh.

Sistemul foto este compus din două camere. Camera principală are 50MP. Alături de aceasta funcţionează o cameră ultrawide cu o rezoluţie de 13MP.

Senzorul de amprente a fost mutat pe marginea telefonului, un loc mai convenient de folosit, mai ales pentru smartphone pliabil.

Motorola Razr va costa 1.200 de euro, cu 90 de euro mai scump decât principalul competitor, Galaxy Z Flip 4. Producătorul nu a anunţat, deocamdată, data exactă de intrare pe piaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.