Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mutare INCENDIARĂ, după scandalul alegerilor PNL Timișoara: Alin Popoviciu, parterenul de afaceri al Elenei Udrea, candidează la șefia PNL Timiș

national.ro
Alin Popoviciu

Mutare bombă în PNL Timiș. Fostul deputat Alin Popoviciu, partener de afaceri al Eelenei Udrea, a decis să candideze la șefia PNL Timiș în plin scandal privind anularea alegerilor pentru filiala Timișoara. Popoviciu a fpst deputat PDL și secretar executiv al PNL Timiș și a fost exclus de noua conducere a PNL Timiș, însă a contestat deciza în instanță.

"DOMNULE PREȘEDINTE,

Subsemnatul POPOVICIU Alin Augustin Florin, de profesie economist și antreprenor, doi esc p1‘in prezenta să-mi expi im interesul de a candida penti’u funcția de preşedinte al Partidului Național Liberal. filiala județeană Tiniiș.

Candidatura mea este motivată, în primul i ând. de ceea ce se întâmplă în momentul de față la nivelul filialei județene Timiș. a cărei conduceri iresponsabile și netransparente. vizează în exclusivitate interesele a trei oameni și anume: președintele interimar, Alin Nica, secretarul general, Danuț Groza și secretarul general adjunct, Bogdan Ghelbere. În al doilea rând, candidez pentru că, în șase luni de zile de când aceştia au preluat conducerea, singurele realizări ale lor sunt nemulțumirile primariloi libei’ali din județ, decepționați de promisiuilile și minciunile care nu s-au inate1’ializat în ceva concl et și ploastele negociei‘i, cai e au condus la pierderea unor funcții publice strategice în teritoriu. De asemenea, poate fi remarcată la nivelul filialei județene o lipsă totală de coeziune și înțelegere, determinate de iglioi area și disprețul manifestat față de membrii activi ai partidului, a căror stăruință și implicare au fost ignorate de actuala conducere intel imală în favoa1’ea supunerii și slugamiciei a câtolva persoane.

Echipa cu care candidez este echipa PNL Timis, formată din toți cei pe care în cele 6 luni de zile actuala coliducei e interirnară i-a ignorat și batjoco1’it, convins fiind, după multe discuții cu aceștia, că nu sunt deloc puțini. Cu toate că în momentul de față, niă aflu într-uit litigiti cu conducerea interimară a organizației județene Timiș, statutul panidului îmi dă dreptul în calitate de consilier județean în funcție, al Partidului Național Libei’al, să votez și să candidez la o1 ice funcție din cadrul partidului. Având în vedere îndlăzlieala și practicile ilegale și neliberale de care

 

actuala conducere interimară a filialei Timiș a dat dovadă, nu doar față de mine, ci și fața” de alți membri cu istoric în partid, mă aștept ca cererea mea de candidatură să fie respinsă, fapt ce va atrage o acțiune imediată în instanță, în urmă căreia cei vinovați vor fi tranși la răspundere pentru obstrucționarea dreptului meu de a candida, solicitănd pe această cale, inclusiv anularea alegerilor interne pentru președinția organizației județene PNL Timiș", transmite Popoviciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.