Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Muzeul Naţional al Literaturii Române invită autori români să pătrundă pe poarta ficţiunii sau a eseului

bucuresti.fest.ro
Muzeul Naţional al Literaturii Române

Mai exact, nouăsprezece autori români au fost invitaţi de Muzeul Naţional al Literaturii Române să scrie un text de ficţiune/ non-ficţiune pornind de la unul dintre obiectele expuse la sediul MNLR din Strada Nicolae Creţulescu 8, relatează news.ro

Un coupe-papier pentru desfacerea corespondenţei, o ladă de zestre, un aparat de fotografiat, un volum de poezie cu amprente digitale, sculpturi în lemn, obiecte steampunk, un sfeşnic cu cristale, saboţi japonezi, o listă de adrese din Egipt - acestea sunt tot atâtea pretexte pentru scriitorii care au acceptat invitaţia de a pătrunde pe poarta ficţiunii sau a eseului.

Radu Aldulescu, Adriana Babeţi, Ruxandra Cesereanu, Florin Iaru, Ioana Ieronim, Nora Iuga, Carmen Muşat, Ioana Nicolaie, Ioana Pârvulescu, Cosmin Perţa, Marta Petreu, Ioan Es. Pop, Andreea Răsuceanu, Doina Ruşti, Liviu G. Stan, Moni Stănilă, Robert Şerban, Cristian Teodorescu, Miruna Vlada sunt autorii participanţi.

Expoziţia "Poveşti (ne)inventate despre obiecte reale", organizată cu sprijinul Bucureşti Mall Vitan şi în parteneriat cu Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, va putea fi vizitată zilnic, în perioada 19 - 31 mai 2021, în centrul comercial din Calea Vitan 55-59.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.