Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

N-a mai suportat boala care-i măcina trupul! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al spitalului în care era internat

politia nu treceti

N-a mai suportat boala care-i măcina trupul! Un bărbat s-a aruncat de la etajul 4 al spitalului în care era internat

O anchetă internă a fost demarată de conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi după ce un pacient, în vârstă de 70 de ani, care suferea de cancer în stadiu terminal, s-a aruncat de la etajul patru al clădirii.

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iaşi, dr. Radu Crişan Dabija, a declarat presei că bărbatul a fost internat în cursul nopţii de marţi spre miercuri, după ce a fost redirecţionat de la serviciul de urgenţe al Spitalului "Sfântul Spiridon" din Iaşi din cauza unei sângerări puternice suferite la nivelul căilor aeriene superioare.

"Pacientul suferea de cancer pulmonar în stadiu terminal, cu multiple metastaze şi traheostomă paliativă. Deşi pe fondul problemelor de sănătate pacientul comunica cu foarte multă dificultate, el a fost preluat de echipa de gardă care a instituit imediat tratament de urgenţă hemostatic şi simptomatic. Din păcate, din considerente personale care nu au fost comunicate echipei medicale şi nici colegului de salon sau familiei, pacientul a recurs la un gest extrem", a explicat dr. Radu Crişan Dabija, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipa de Terapie Intensivă a unităţii a intervenit imediat. În ciuda eforturilor depuse, pacientul nu a mai putut fi resuscitat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.