Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NAȘUL are mari probleme financiare. DOVADA că Radu Moraru are necazuri / document

radu moraru

Radu Moraru continuă lupta cu ”mafia executorilor judecătorești”, dar necazurile lui exact cu cei pe care îi critică pare că nu se mai opresc. Deși public susține că a lămurit problemele încă din 2008, se pare că lucrurile au evoluat.

Radu Moraru:
"Presa aservita lor a „dezvaluit ca sint dator vindut Bancilor si mort de foame! Cancan, StiripeSurse, etc! Este exact „stirea” cu care m-a atacat in 2008 Financiarul lui Voiculescu Puscarie, un ziar falimentat demult! Povestea am lamurit-o atunci !

stiripesurse.ro prezintă un document care dovedește existența procedurii de executare silită în baza unei decizii a unei instanțe:

content-image

Doar că problemele cu bancile ale lui Radu Moraru nu se rezuma numai la datoria de 2,2 milioane de euro către bancă. Cei de la cancan.ro prezintă un document din care reiese că “Nasul” mai are de achitat un imprumut de 223.000 de euro, pentru care este iarasi executat silit.

Creditul a fost obtinut de realizatorul Tv in anul 2011, si modificat prin mai multe acte aditionale, un an mai tarziu. In 2014, executorul judecatoresc a luat masura popririi pe toate conturile lui Moraru, pentru ca acesta nu-si indeplinise obligatiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.