Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nancy Pelosi, fosta președintă a Camerei Reprezentanților, somată să elibereze biroul de la Capitoliu

timesofisrael.com
Nancy Pelosi

Fosta preşedintă democrată a Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a fost somată de preşedintele interimar al acestei Camere, republicanul Patrick McHenry, să elibereze biroul de la Capitoliu, o dispoziţie similară primind şi fostul ei adjunct, congresmanul de asemenea democrat Steny Hoyer, relatează BBC și Agerpres.

Ambilor li s-a transmis că miercuri uşile acelor birouri vor avea cheile schimbate. "În timp ce noul leadership republican are de luat decizii importante, pe care toţi le aşteptăm cu nerăbdare, una dintre primele acţiuni ale preşedinte interimar a fost să-mi ordone eliberarea imediată a biroului meu de la Capitoliu", a deplâns Pelosi.

Ea a precizat că a plecat din Washington pentru a participa la funeraliile senatoarei Dianne Feinstein, prin urmare nu poate elibera de îndată biroul, dar se va conforma deciziei luate de cel care i-a luat locul la conducerea Camerei lui Kevin McCarthy, demis marţi de proprii săi colegi republicani nemulţumiţi de concesiile făcute democraţilor în acordul pentru un buget provizoriu care să menţină finanţarea instituţiilor administraţiei SUA.

Pelosi şi Hoyer au propriile lor birouri în sediul Camerei Reprezentanţilor, dar conform tradiţiei aveau de asemenea birouri la Capitoliu. Publicaţia Politico, ce a relatat prima despre dispoziţia lui Patrick McHenry, scrie că marţi seară începuse împachetarea bunurilor lui Pelosi de la Capitoliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.