Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Narcisa Iorga anunță cine va fi următorul șef al TVR

TVR

Stelian Tănase va fi debarcat din fruntea TVR! Locul său ar urma să fie preluat de un fost ministru al Guvernului Victor Ponta susține un fost membru al CNA în ciuda informațiilor din PSD care îl dau ca sigur pe un actual membru al CA al SRTV.

”Raportul de activitate al TVR a intrat în procedură de urgență în dezbaterea Parlamentului, comisiile de cultură având termen până miercuri să analizeze raportul. Va urma o audiere a directorului general în funcție, Stelian Tănase, și cel mai probabil, respingerea raportului, ceea ce echivalează cu demiterea întregului Consiliu de Administrație al TVR, nu doar cu demiterea președintelui director general. Totul se face însă rapid, fără a lăsa timp de reacții din partea opoziției și aproape pe muțește, așa cum s-a întâmplat și în cazul ICR. Actorul Bogdan Stanoevici se numără printre favoriții lui Victor Ponta pentru funcția de director al TVR, după alte două funcții de demnitate publică pe care acesta le-a ocupat de anul trecut până în prezent: ministru delegat pentru românii de pretutindeni (martie – decembrie 2014) și secretar de stat la Ministerul Culturii (ianuarie 2015 până în prezent).

Actorul Bogdan Stanoevici a fost unul dintre cei mai cunoscuţi membri al grupului SONG, despre care spunea într-un interviu că ”a avut două şanse: una se numea Tudor Vornicu şi a doua, oricât ar părea de ciudat, chiar Nicu Ceauşescu”. Stanoevici a părăsit România în 1989 și a revenit în 2011. Este căsătorit cu artista Ana Wagner, coproprietara unui Casei Wagner, care produce porțelanuri pictate manual. Bogdan Stanoevici va fi un elefant în magazinul de porțelanuri al TVR, în care nu se va putea mișca fără să deranjeze. Cel mai porbabil, va sparge toate porțelanurile aduse de Tănase, pe filiera PNL, întregi, rămânând doar porțelanurile PSD.”, e anunțul făcut de Narcisa Iorga pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.