DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Nașul TV și-a găsit nașii: Membrii CNA i-au dat 20.000 de lei amendă pentru că a spus că SARS-COV-2 intră prin anus

www.romaniatv.net
Nașul TV Radu Moraru

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, în şedinţa de miercuri, amendarea cu 20.000 de lei a postului Naşul TV pentru că în două ediţii ale emisiunii "Să vorbim despre tine" a încălcat prevederi conform cărora furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să asigure informarea obiectivă, prin prezentarea corectă a faptelor şi evenimentelor, şi să favorizeze libera formare a opiniilor.

De asemenea, sancţiunea a fost dată pentru că postul nu a respectat în acele ediţii prevederi ce stipulează că moderatorii programelor au obligaţia să solicite ferm interlocutorilor să probeze afirmaţiile acuzatoare, pentru a permite publicului să evalueze cât de justificate sunt acestea; furnizorii de servicii media audiovizuale trebuie să respecte principiul asigurării unei distincţii clare între fapte şi opinii şi pe cel conform căruia informarea cu privire la un subiect, fapt sau eveniment trebuie să fie corectă, verificată şi prezentată în mod imparţial şi cu bună-credinţă.

CNA a sancţionat cu două somaţii publice postul Kanal D pentru că, la difuzarea unor ediţii ale emisiunilor "Puterea dragostei", respectiv "Survivor" a încălcat prevederi potrivit cărora nu pot fi difuzate în intervalul orar 6,00 - 23,00 producţii care prezintă violenţă fizică, psihică sau de limbaj, în mod repetat sau cu un grad mare de intensitate sau gravitate.

În aceeaşi şedinţă, Consiliul a aprobat solicitarea societăţii Angelus Works SRL din Bucureşti de acordare a licenţei audiovizuale prin reţele de comunicaţii electronice pentru Angelus TV din Capitală.

Paginademedia.ro publică replicile incriminate de CNA pentru a amenda Nașul TV:

„Moderatoarea începe discuţia spunând că, într-o formă sau alta, încep constrângerile cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. … Cei care se vaccinează arată cu degetul către cei care nu se vaccinează. …

De ce a ajuns poporul român astfel încât să nu respecte decizia celui de lângă el, încât să pună etichete la nesfârşit, încât nu ştiu, poate o să ajung să ies din scara blocului să mă trezesc cu o piatră în cap, că de, nu vreau să mă vaccinez că s-ar putea să ajungem şi la asta.

Marina Alexandru: Înainte de a intra profund în acest subiect pe tema vaccinării, aş vrea să îi răspund întrucâtva lui Radu la ceea ce a spus mai înainte, că întunericul vrea să controleze lumina.

Asta este ceea ce vrea întunericul, însă să nu uităm că lumina luminează în întuneric, iar întunericul nu poate nici să o cuprindă, nici să o biruie, oricât de mult ar încerca. … Dacă şi fie 10 persoane dintre cei care ne ascultă au înţeles ceea ce eu voi spune aicea şi vor pune mâna şi vor cerceta şi se vor întoarce spre ei înşişi, este un câştig imens.

Marina Alexandru: Ca să revin la această broşură … spune că este vaccinarea gratuită, voluntară şi sigură. Din 3 cuvinte, unul singur este adevărat, că este voluntară. Că este gratuită şi sigură, sunt nişte deturnări de la un adevăr, o inducere în eroare ….

Moderatoare: Gratuită nu poate fi, că doar o plăteşte Guvernul României. Iar sigură, la fel, nu putem vorbi de siguranţă atâta timp cât nimeni nu are nicio responsabilitate, având în vedere toate cele expuse aici.

Marina Alexandru: Până la responsabilitate sunt alte elemente care trebuiesc avute în vedere şi de la care nu putem să facem rabat. În primul şi în primul rând, atât producătorii de vaccinuri, de medicamente pun în prospecte reacţii adverse post vaccinare. …

Atâta vreme cât există fie şi o singură reacţie adversă trecută în prospectul unui medicament, este exclus să vorbim despre siguranţă. Deci, asta este sigură, este o minciună absolută. Dincolo de faptul că, lumea cred că nu-şi dă seama, din frică, din lipsă de informare, din varii motive, din ignoranţă faţă de propria persoană …

Marina Alexandru: Ca să revenim la acest vaccin, este … ceea ce oamenii nu realizează, este că, el este în fază de experiment, noi suntem cobai, cei care se duc şi fac cozi interminabile şi care aoleu, vai de mine, din varii motive şi aşa … dragilor, aţi decis pentru voi înşivă să fiţi nişte cobai şi dacă v-aţi înţepat acum şi nu aţi avut nici pe loc, nici în 5 minute, nici în 5 ore, nici în 5 zile, nicio reacţie, fiţi convinşi că aţi incubat nu ştim ce, care se va manifesta şi peste ani. …

Şi iarăşi vreau să reamintesc tuturor şi să le intre foarte bine în cap celor care aleg să se pună pe o poziţie de adversitate sau în opoziţie cu noi, că nu ne opunem, dragilor, actului medical al vaccinării, nu despre asta vorbim, nu contestă nimeni că acest Covid-19 există, eu cel puţin nu am cum să îl contest … l-au avut şi prieteni şi cunoştinţe în jurul meu şi toţi au trecut cu bine pentru că au făcut ce trebuie, nu ce se face în spital.

Marina Alexandru: … Îl apreciam extraordinar de mult şi îmi plăcea Ion Cristoiu. Dacă dumneata te uiţi acum şi mă auzi şi vezi ce spun, sunt dezgustată în momentul acesta. De ce? Pentru poza aia în care ai apărut cu bustul gol … ”Măi fraţilor, vaccinaţi-vă, că nu or să vă mai lase ăştia să vă mai lase în magazine, să faceţi, să dregeţi!” Hai, serios! Asemenea manipulare abjectă? Pentru ce?

Moderatoarea: Pentru că, modelul pe care, iată, se merge extrem de mult, vizarea persoanelor publice pe care iată, au un public şi care cântăreşte extrem de mult în mentalitatea oamenilor, trebuie consideraţi modele şi să dea argumente clare de ce şi cum, adică nu trebuie să ai propria ta analiză şi trebuie să te iei după X, Y, Z.

Marina Alexandru: În plus faţă de asta, tu, dacă te-ai vaccinat, de ce te-ai vaccinat? Chipurile să te protejezi. De ce ţi-e teamă de acela care alege să nu se vaccineze? Pentru că tu, cel care te-ai vaccinat, devii contagios şi purtător de virus pentru cei nevaccinaţi. Tu eşti un pericol.

Moderatoarea: Nu eu, cel care nu mă vaccinez.

Marina Alexandru: Nu eu, cel care nu m-am vaccinat. Adică toate sloganurile astea, mă vaccinez ca să te protejez pe tine sau ca să … serios? Moare cineva de grija mea, dacă eu trăiesc sau mor sau copilul meu sau nu ştiu ce...”

Ediţia din 1 februarie:

Radu Moraru susţine că are informaţii despre noul mod de testare pentru COVID, respectiv recoltarea de probe din anus.

Radu Moraru: Încep cu o primă precizare, şi asta trebuie să o decupaţi ce spun acuma, că am primit informaţia după emisiune. N-am apucat să o dau şi e de urgenţă maximă. Fauci, acest criminal nenorocit pe care Trump l-a ţinut în orb acolo, de fapt, să poată să ţină sub control toată mafia farma.

Dar să nu-mi uit idee. Industria farma face un pas înapoi. Deja o companie mare, Merk, a anunţat că nu mai produce vaccinul, că există alte tratamente ieftine şi mult mai credibile şi mai solide, Pfizer-ul zice că trebuie să întârzie un pic livrarea, Astra Zeneca, nu ştiu, li s-au stricat frigiderele şi au probleme, dar de ce au probleme?

Că se adevereşte ce am spus eu acum două săptămâni, că serverele din Elveţia ale industriei farma au ajuns în mâinile armatei americane şi acolo s-au aflat foarte multe lucruri. Aşa că o să fie un fel de pas înapoi în industria farma.

Radu Moraru: Dar, trebuie să ajung la partea cea mai grea. Fauci a fost implicat în toate nenorocirile legate de vaccinări, inclusiv la SIDA. Toate bolile, şi la Ebola şi la SIDA, Fauci era tot timul acolo, pentru că el este omul al acestei mafii internaţionale. Şi v-am arătat astăzi, am dat şi un video, nu ştiu dacă l-aţi văzut, în care, acuma, vor să ia teste din anus. Deci, adulţi, bătrâni...

Radu Moraru: E o sodomizare. Da, da, da. Răducu, arătaţi filmuleţul, să nu credeţi că glumesc. E o sodomizare, ăsta este sensul.

Radu Moraru: Gabriela, ascultaţi-mă puţin! Ei acuma, văzând cum au prostit omenirea să poarte hârtie igienică la gură...

Gabriela Caliţescu: Prin purtarea măştii? Da.

Radu Moraru: ... care îi salvează de virusul ucigaş. Să determine o omenire întreagă că o bucată de pânză la gură sau o bucată de hârtie igienică la gură te salvează de un virus ucigaş...

Gabriela Caliţescu: Păi, cu ce ne-a salvat? Cu ce ne-a salvat, pentru că aveam mai puţine cazuri înainte de masca obligatorie.

Radu Moraru: ... să termin ideea, ca să înţeleagă oamenii. Din moment ce au putut păcăli în asemenea hal omenirea, acuma păcălesc omenirea că, dacă îţi bagă ăştia un băţ în fund, îţi detectează acolo coronavirusul şi îţi dau tratamentul corect. Şi o să vezi cum, probabil, sute de milioane de oameni îşi dau jos chloţii şi aşteaptă să le bage cineva băţul în fund. Atenţie! Că informaţia pe care v-o dau acuma este bombă şi am primit-o după emisiunea mea.

Radu Moraru: Deci, anusul este foarte sensibil. Acolo, dacă bagi un virus, e jale mare. Produci un deranj uriaş. Şi eu nu degeaba v-am zis de Fauci cu SIDA. Eu am avut mai multe cercetări aşa, de-a lungul timpului, ca ziarist şi am cercetat un pic cum au făcut ei atunci treaba pe homosexuali. Pentru că absorbţia în colon, şi asta o ştie orice doctor, orice asistentă, orice brancardier, absorbţia în colon este foarte mare, poate cu cea mai mare forţă pentru tot organismul.

Şi, dacă beţişorul ăla conţine ceva, atunci chiar vom avea pandemie. Iar beţioare infestate, preinfestate cu coronavirus am întâlnit când făceam investigaţii în Canada, chiar într-o regiune apropiată de Montreal. 6000 de teste preinfestate. În alte ţări, s-au găsit, de asemenea, şi în America s-au găsit.

Radu Moraru: Deci, voi vă daţi seama că se poate introduce în anusul fiecărei persoane, copil, adult ceva, un virus? Nu vorbim numai de partea de sodomizare, care e îngrozitoare, da? Dar, gândiţi-vă că, dacă acolo se introduce ceva greşit, atuncea va fi jale. Şi acuma nu vreau să spun mai multe, vreau să trag un semnal de alarmă, pentru că e prea ştiinţific să vorbim despre cum s-a făcut SIDA şi cum au gândit ăştia că... să se întâmple... ”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.