Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ne interesează jucători din play-out, spune antrenorul FCSB

Facebook
anton petrea

Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat, joi, că echipa sa este interesată de jucători din play-out-ul Ligii I, potrivit news.ro.

Citește și: Șefii Grupului Naval Sulina, cei datori să supravegheze ce intră din Marea Neagră, SCAPĂ 'basma curată' în dosarul drogurilor pierdute în larg

"Întâlnim o echipă angrenată în lupta pentru titlu, o echipă experimentată care, indiferent de numele jucătorilor care vor apărea mâine pe teren, va veni şi va încerca să câştige jocul.

Însă noi venim după două jocuri bune, în care am obţinut victoria şi echipa are un moral foarte bun, sper ca mâine jucătorii să aibă aceeaşi poftă de joc şi să încercăm să obţinem un rezultat cât mai bun.

Citește și: Secretul 'BUNĂSTĂRII' agenților pe sub nasul cărora a trecut cocaina pierdută în Marea Neagră - Unul făcea până la 80.000 de lei din jocuri de noroc

Avem o problemă că nu ştim când vom juca ultima etapă, ştim doar că vom juca mâine, atât. Sper să jucăm mâine. În rest nu putem să vorbim despre alte lucruri pentru că nu ştim dacă se va mai juca ultima etapă.

Normal că ne gândim la locul 3, ar fi un lucru foarte bun pentru noi, însă rămâne de văzut ceea ce se va juca în continuare. Este complicat, am făcut vreo 2-3 programe pe care le-am anulat, le-am regândit.

Citește și: Ancheta colosală a drogurilor pierdute în mare a COSTAT statul român 3,5 milioane de lei - Bunurile găsite de anchetatori pentru valorificare

Perioada este foarte scurtă, noul campionat va începe pe 22, avem şi Europa League pe 27 august, nu prea avem timp de vacanţă, nu prea avem timp de pregătire aşa cum ne-am fi dorit.

Trebuie să aflăm cât mai repede, cât mai curând dacă vom juca ultima etapă sau nu şi atunci să ne putem stabili un program foarte bun. La fiecare sfârşit de sezon este normal să apară jucători noi şi alţii să plece.

Citește și: DIICOT este pe urma 'SPONSORILOR' fostului ofițer SRI fugar, Daniel Dragomir - Aceștia pot face parte din sfera POLITICĂ, de afaceri sau alte medii 'la putere'

Sper să putem concretiza câteva transferuri, ne-am gândit la câteva lucruri, să vedem dacă putem să le reuşim, sunt şi jucători care acum sunt în play-out şi fac obiectul nostru ca interes şi să vedem şi acolo când se va încheia sezonul şi să încercăm să avem tot lotul în cât mai scurt timp conturat pentru pregătirea noului sezon.

Citește și: CEO-ul Black Cube l-a 'PROBAT' ca pe începători pe ex-colonelul Dragomir - Deși expert în manipularea grupurilor de crimă, a picat pe ambientalele israeliene

Sper ca până la ora primului meci din cupele europene să fim pregătiţi sută la sută", a declarat Petrea.

Partida FCSB - CFR Cluj se va juca, vineri, de la ora 20.30, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.