Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nelu Tătaru, anunț mult așteptat: Când vor scădea cazurile de COVID în România?

Inquam Photos / George Calin
Nelu Tătaru

România nu a trecut de primul val al epidemiei de coronavirus şi s-ar putea ca numărul de cazuri să scadă, dacă se respectă regulile, abia în noiembrie. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut declaraţia, atunci când a fost întrebat când va veni valul doi al epidemiei în România.

"Stați să terminăm valul unu. Noi avem cea de-a doua fază a primului val sau a doua cocoașă, suntem în acel platou pe care intenționăm să-l menținem pe aceste două săptămâni în care vedem efectul de la începutul școlii, efect pe care trebuie să-l observăm în rândul copiilor, dar și în rândul profesorilor, sunt cei care intră în contact cu acești copii", a spus Tătaru, potrivit digi24.ro.

Scandalul Dieselgate continuă! Gigantul Daimler, găsit vinovat pentru falsificarea emisiilor - câte miliarde de dolari trebuie să plătească în SUA

"Respectarea regulilor ar trebui să ne lase în același platou, cu o creștere relativ mică a numărului de cazuri de la o zi la alta. În condițiile în care ne ducem spre începutul lui octombrie și vedem că gestionăm bine începutul acestei școli, ne va putea face ca spre jumătatea a doua a lui octombrie-noiembrie să avem și o scădere a numărului de cazuri, să nu uităm că va veni un sezon gripal, să nu uităm că există un sezon rece, că există patologie și comorbidități", a spus ministrul Sănătății.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.