Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nerespectarea 'fair-play-ului financiar' i-a adus echipei AC Milan excluderea din Cupele Europene pentru următoarele două sezoane

www.digisport.ro
suporteri AC Milan

AC Milan a fost exclusă din cupele europene pentru următoarele două sezoane, a anunțat publicația din Italia, Gazzetta dello Sport. Motivul ar fi nerespectarea fair-play-ului financiar, informează Mediafax.

"Diavolul" se calificase în grupele Ligii Europa la finalul acestui sezon după ce a încheiat pe locul 5 în Serie A. La scurt timp de la anunţul presei din "Cizmă", UEFA a postat un comunicat pe site-ul oficial cu privire la situaţia clubului.

Singura şansă pentru formaţia care a cucerit de şapte ori Liga Campionilor / Cupa Campionilor o reprezintă apelul la TAS. Pe lângă suspendare, AC Milan a primit o amendă de 30 de milioane de euro.

Vezi și: Naby Keita, mijlocașul echipei RB Leipzig, a semnat transferul în Premier League, la Liverpool FC

În cazul în care decizia va rămâne aceeași și după hotărârea Tribunalului de la Lausanne, Atalanta va merge direct în grupe în urma acestei decizii, iar Fiorentina va participa în preliminarii. UEFA va publica un raport complet cu privire la situaţia Milanului în următoarele ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.