Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

New York: Un bărbat căzut pe şine într-o staţie de metrou a fost salvat de către doi poliţişti

nypost.com
barbat salvat metrou

Doi poliţişti din New York şi încă un bărbat au reuşit să salveze un om care a căzut pe şine într-o staţie de metrou din Manhattan, după ce au reuşit să- scoată din calea unei garnituri de tren, relatează AP, citat de news.ro.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16.00, vineri, la staţia 116th Street din East Harlem. Bărbatul, despre care poliţiştii a spus că a căzut accidental, a fost transportat la spital cu răni la mână şi la spate.

Ofiţerii Brunel Victor şi Taufique Bokth se aflau în patrulare la metrou când au auzit gălăgie şi ţipete din partea opusă a staţiei, a spus poliţia. Au alergat pe scări, printr-o ieşire de urgenţă şi pe şine, trăgând bărbatul în siguranţă, cu asistenţa unui trecător care încerca deja să ajute, notează poliţia.

Trecătorii i-au ajutat apoi pe ofiţeri să urce înapoi pe peron, chiar înainte ca o garnitură de metrou să intre în staţie. "Treaba noastra este să ajutăm oamenii. Nu ne interesează dacă trebuie să ne punem in pericol. De aceea facem această muncă”, a declarat Victor pentru WABC-TV.

Comisarul de poliţie Keechant Sewell i-a lăudat pe ofiţeri într-un tweet, scriind: „Eroismul din NY’s Finest mă uimeşte întotdeauna... Curajul este a doua natură. Alăturaţi-vă mie pentru a saluta aceşti poliţişti grozavi!”

Ofiţerii Victor şi Bokth au fost repartizaţi la staţia de metrou ca decizie a guvernatoarei Kathy Hochul şi a primarului Eric Adams de a consolida securitatea în sistem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.