Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NFT-uri pentru o lume mai bună: Un producător de muzică scoate la licitație o placă personală Snoop Dogg Platinum pentru un stand filantropic

snoop dogg

Jetoanele nefungibile (NFT-uri) au luat lumea cu asalt prin capacitatea lor de a permite proprietarilor de conținut și altor creatori să genereze bani din imagini, videoclipuri sau contracte rare pentru sume considerabile de bani. Cu toate acestea, mai recent și-au dovedit capacitatea de a facilita acțiunile filantropice pentru a strânge fonduri pentru cauze notabile.

NFT-urile oferă oportunități de strângere de fonduri, deoarece acestea, spre deosebire de cripto, oferă ceva mai mult decât donații monetare. În schimb, ele permit vedetelor și altor persoane să scoată la licitație creații digitale, cu încasările care se îndreaptă către o organizație caritabilă la alegere.

Tito Rodriguez este doar un exemplu al acestui caz de utilizare pus în aplicare. Tito, cunoscut și sub numele de „Moș Crăciun”, este un producător de discuri de platină, cu experiență anterioară lucrând cu artiști precum Snoop Dogg. De atunci, Tito a trecut de la industria muzicală pentru a-și ajuta comunitatea prin înființarea Fundației Local Hearts. Această organizație caritabilă își propune să dea înapoi familiilor defavorizate din zona East LA.

Pentru a face acest lucru, Tito a făcut aranjamente pentru a licita un 1/1 NFT . Acest NFT vine cu placa fizică Snoop Dogg Presents Tha Eastsidaz din platină. Colaborând cu Protocolul ZUZ, câștigătorul acestei plăci va primi și un Zeus NFT. Cu Zeus NFT, proprietarii vor putea să facă mize fără gaz în portofel și să câștige recompense în fiecare lună pentru următoarele opt luni.

Inițiative ca acestea sunt posibile prin intermediul protocolului ZUZ , o rețea NFT creată de Zero Utility Company. Platforma împărtășește că misiunea sa este „de a aduce eficiență, confidențialitate și valoare pe piața NFT”. Specializările lor actuale includ NFT și ERC-20 multisending, bătând NFT-uri dinamice cu proprietăți speciale, miza în portofel fără gaz și eficientizarea proiectelor NFT, conform cointelegraph.com

Cu simbolul ZUZ, utilizatorii pot construi setul de instrumente existent al echipei, care are scopul de a permite comercianților să mute mai multe NFT-uri la un cost mai mic.

Furnizarea unor utilizări mai mari pentru NFT-uri

Pentru a facilita tranzacțiile de acest fel, protocolul ZUZ continuă să construiască noi instrumente pentru a contribui la extinderea utilizabilității NFT-urilor, folosind două instrumente Zero Utility.

Primul este NFT Multisend, pentru a accelera distribuția NFT-urilor către mai mulți utilizatori cu taxe mai mici de gaz, o caracteristică utilizată în prezent de Redlioneye Gazette și de alți câțiva artiști care doresc să distribuie propriile NFT-uri.

Al doilea produs este NFT Forge Immolator , o mașină pentru realizarea NFT-urilor care permit utilizatorilor să posteze pe orice piață. Forge este un minter NFT dinamic care îi ajută pe utilizatori să bată jetoane care să efectueze o anumită acțiune, așa cum este determinat de creator. Un exemplu în acest sens este arderea automată a unui NFT dacă un utilizator nu respectă o anumită cerință.

Echipa ZUZ a creat, de asemenea , Lightning , o platformă NFT Staking pentru jetoanele ERC-20 pe care proprietarii oricărui proiect o pot folosi. Persoanele fizice își pot crea fondul de miză folosind un jeton ERC-20 și pot determina care jetoane pot fi primite ca recompensă. Protocolul ZUZ intenționează să lanseze o nouă caracteristică pe platformă, care va permite NFT-urilor să fie mizate sau blocate în timp, cu disponibilitate în rețeaua Ethereum și Polygon.

Proiectul a împărtășit că a colaborat cu Polygon, o soluție de scalare Layer-two și Chainlink, un protocol oracle ..

Luarea unei poziții filantropice

În anul următor, echipa împărtășește faptul că lansarea inițiativelor lor filantropice descentralizate este doar unul dintre obiectivele lor. Echipa intenționează, de asemenea, să îmbunătățească și să dezvolte în continuare instrumentele sale pentru a îmbunătăți în continuare experiența și adoptarea pieței NFT. Planurile viitoare includ, de asemenea, crearea unei piețe NFT extrem de specializate, orientată către consumatori și întreprinderi.

Din punct de vedere filantropic, echipa ZUZ împărtășește faptul că va continua să fie parteneriat cu organizații caritabile precum Local Hearts și Manny Pacquiao Foundation.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.