Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, a scăpat de acuzațiile de viol pe care i le-a adus o cântăreață

Mercurynews
Nick Carter

Nick Carter, membru al trupei Backstreet Boys, a scăpat de acuzațiile de viol pe care i le-a adus o cântăreață, fapta, care ar fi avut loc în 2003, fiind prescrisă în statul american California, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

La începutul lunii august, Procuratura din Los Angeles anunța că reanalizează acuzaţiile de viol aduse cântăreţului Nick Carter de Melissa Schuman, care a făcut parte din formaţia pop Dream, la şapte luni după ce femeia a depus plângerea.

Cazul fusese prezentat Procuraturii din Los Angeles de poliţia din Santa Monica, au spus reprezentaţii instituţiei la momentul respectiv, fără a oferi alte detalii.

Citește și: Steve McQueen s-a întors în lumina reflectoarelor pentru a prezenta la TIFF noua sa creaţie, 'Widows'

În noiembrie 2017, Carter a negat acuzaţiile de viol aduse de Schuman, în vârstă de 33 de ani, care a spus în plângerea ei - depusă oficial în februarie anul acesta - că fapta a avut loc în 2003. Cântăreţul a spus că se simte "şocat şi întristat " de aceste acuzaţii.

Grupul Backstreet Boys, unul dintre cele mai celebre "boy band-uri" din lume în anii 1990 - 2000, este cunoscut pentru hituri precum "Quit playing games with my heart". Formaţia este alcătuită din A. J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson şi Brian Littrell.

În prezent, Carter, în vârstă de 38 de ani, şi colegii săi au un contract pe termen lung pentru o serie de concerte în Las Vegas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.