Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Bănicioiu, critici dure împotriva lui Nicușor Dan și Vlad Voiculescu: 'Distrug aproape orice șansă de progres pe care o avem'

banicioiu

Prim-vicepreședintele PRO Româna și fost ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, îi cheamă pe români la vot în ziua de duminică. El lansează în paralel un atac împotriva lui Nicușor Dan și Vlad Voiculescu.

„Duminica e votul pentru locale. MULT SUCCES COLEGILOR MEI. Fiti Pro si nu contra cum sunt unii de 30 de ani si distrug aproape orice sansa de progres pe care o avem.

Oare chiar merita să-ți distrugi sanatatea pentru ei!? Nu conteaza citi se imbolnavesc important este sa aiba ei secretare!

Asta era parerea sincera a lui Nicusor Dan, acum ceva timp ... acum candideaza sustinut de Ludovic Orban - ce sa mai zic !?

La fel si Securila - vlad voiculescu care vrea sa fie viceprimar- iar cu filmulete romantate vrea sa ne minta despre marile " realizari" - se lauda cum aducea medicamente cu sacosa (neverificate in mare parte - si din ce info primesc , ar fi interesant de vazut ce s a intimplat dupa cu acei pacienti ??? ) prietenii lui faceau sa dispara medicamentele din farmaciile romanesti iar ei "oamenii de bine " se ofereau sa ti le cumpere ei din afara .. ce sa vezi , nu le dona cum lasa sa se Inteleaga, ti le aducea dupa ce I le plateai bineinteles! sunt insa oameni care chiar au ajutat deziinteresat sau chiar au donat medicamente si bani si carora merita sa le multim zilnic!!!

Repet - de vazut ce s a intimplat dupa cu acei pacienti avand in vedere multele raportari de medicamente falsificate din acea perioada!!!

Apropos - Securila uita sa spuna cum a oprit, cind era ministru tratamentul pentru pacientii cu hepatita C , unele cu forme foarte grave decedand chiar !dar asa I cind tu iti faci propriile filme, nu !? Probabil trebuia sa le aduca cineva, erau foarte scumpe...”, a precizat Nicolae Bănicioiu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.