Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, avertisment pentru miniștri privind implementarea PNRR: 'În ultimele două şedinţe de guvern, eu nu voi aproba niciun fel de jalon sau ţintă'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

Premierul Nicolae Ciucă le-a cerut, joi, miniştrilor să aibă în vedere ca în perioada următoare să nu piardă din lista de priorităţi ţintele şi jaloanele din PNRR. Şeful Executivului a arătat că în acest trimestru, închid jaloanele din PNRR la jumătatea lunii septembrie şi a ţinut să precizeze că în ultimele două şedinţe de guvern, el nu va aproba niciun fel de jalon sau ţintă, aşa cum a anunţat încă din luna iulie.

”Să aveţi în vedere ca în perioada următoare să nu pierdem din lista de priorităţi ţintele şi jaloanele din PNRR. Mai avem o lună, pentru că, aşa cum am spus, la finele lunii iulie, în acest trimestru închidem jaloanele la jumătatea lunii septembrie. În ultimele două şedinţe de guvern nu vom aproba, eu nu voi aproba niciun fel de jalon sau ţintă, ca atare vă rog să reţineţi acest aspect şi de asemenea să continuăm să lucrăm la implementarea primelor elemente din foaia de parcurs pentru OCDE”, a spus premierul în şedinţă.

”Am avut în vedere ca toate aceste fonduri să vină şi să contribuie la sprijinirea demarării tuturor programelor operaţionale pe care noi ne-am propus să începem să le strartăm până la finele anului, din cadrul finanţţar 2021 -2027”, a arătat Ciucă despre rectificarea bugetară.

El a menţionat că este foarte important să se ţină cont de acest aspect pentru că deja a trecut un an şi mai bine din acest cadru finanţar şi trebuie să avem ca obiectiv să accesăm o sumă în procent cât mai mare până în 2027.

”Am convingerea că programul se va derula în funcţie de cum îl aşezăm noi, acum, din punct de vedere al instrumentelor şi proceselor de derulare a lui”, a mai spus şeful Executivului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.