Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Rezervistului Militar: 'Le datorăm respect pentru că au dus înainte Armata Ţării'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

Seniorii, cei care au avut o carieră militară de zeci de ani în slujba ţării, sunt şi vor fi, întotdeauna, o sursă de inspiraţie pentru generaţiile următoare, afirmă ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, într-un mesaj de Ziua Rezervistului Militar.

"Îi sărbătorim astăzi pe rezerviştii militari, deopotrivă pe cei care au avut o carieră militară, dar şi pe voluntari, toţi cei care vin să completeze necesarul de militari ai Armatei României în caz de necesitate. De cinci ani avem o nouă categorie de personal, cea a rezerviştilor voluntari, oameni care îşi doresc o carieră militară, dar care nu vor să se desprindă de cariera lor profesională. Avem nevoie de prospeţimea ideilor lor, de dorinţa lor de a-şi sluji ţara, de expertiza cu care vin din viaţa civilă", scrie Nicolae Ciucă, luni, în mesajul postat pe pagina sa de Facebook, potrivit agerpres.ro.

El subliniază că aceia care au avut o carieră militară de zeci de ani în slujba ţării "vor fi, întotdeauna, o sursă de inspiraţie pentru generaţiile următoare, marea lor majoritate instruite şi perfecţionate chiar de ei".

"Le datorăm respect pentru munca lor, pentru faptul că au dus înainte Armata Ţării şi au fost pregătiţi să îşi îndeplinească misiunile. În continuare, ne bazăm pe experienţa lor! La mulţi ani rezerviştilor militari!", conchide ministrul Apărării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.