Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică, după victoria cu Viitorul: Consider că a fost un meci pe care l-am dominat, păcat că am primit acel gol, nu am fost atenţi

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul Nicolae Dică a declarat, duminică seară, că FCSB a dominat meciul cu FC Viitorul, scor 2-1, din Liga I, însă şi-a exprimat regretul pentru golul primit de echipa sa, apreciind că acesta a fost cauza de o lipsă de atenţie.

"Ne aşteptam la un meci greu, întâlneam campioana României, am avut probleme că nu reuşeam să ieşim din presingul lor. Consider că a fost un meci pe care l-am dominat, păcat că am primit acel gol, nu am fost atenţi. Ne-am creat trei-patru ocazii în repriza a doua, puteam să facem 3-0 să fim mai liniştiţi, am avut unele probleme la fazele fixe. Pintilii cred că are o contractură, a zis că nu vrea să rişte, vom vedea cum se va simţi. Viitorul nu şi-a creat ocazii, nu au venit peste noi, dar după ce au marcat am avut unele emoţii, m-am gândit că vor egala din fază fixă dat nu au reuşit. Mă bucur că Alibec şi-a revenit şi a avut o atitudine bună, şi-a creat ocazii de a marca, sper să fie sănătos şi să ne ajute în continuare", a declarat Dică, într-o conferinţă de presă, conform News.ro.

Tehnicianul consideră că deplasarea de la Cluj, de săptămâna viitoare, pentru meciul cu CFR, va fi una foarte grea: "Avem o deplasare foarte grea la Cluj, o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu, sunt foarte agresivi, dar îi simt bine pe băieţi. Vom juca cu presiune foarte mare, important este că am câştigat acest meci din această seară, voi încerca să gestionez cât pot de bine această presiune care a existat dintotdeauna. M-aş bucura să marcăm noi primii, îmi doresc o victorie sută la sută, dar şi un meci egal ne va ţine în spatele lor".

Pentru Dică, jucătorii trebuie să înţeleagă cât de important este să câştige campionatul. "Eu am contract până în iunie, vreau să câştig campionatul şi apoi vom vedea. Jucătorii trebuie să înţeleagă cât de important este să câştige campionatul, vor juca în Liga Campionilor. Nu e nimic de pierdut, mai sunt multe etape".

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FC Viitorul, în prima etapă a play-off-ului Ligii I. Pentru FCSB au marcat Budescu '32 şi Momcilovici '40, iar pentru FC Viitorul a înscris Mladen '77.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.