Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Dică: 'Nu vom face doar act de prezenţă la meciurile cu Lazio. Sper să avem o atitudine bună, să fim agresivi şi să fim o echipă compactă defensiv'

www.agerpres.ro
Nicolae Dică

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu va face doar act de prezenţă în dubla manşă cu Lazio Roma, din Liga Europa, el precizând că elevii săi trebuie să facă un joc defensiv perfect pentru a-i bloca pe jucătorii grupării italiene.

"Un meci importat pentru noi, pentru fotbalul româneesc. Întânim o echipă fioarte bună, care luptă în campionat pentru LC. Chiar dacă vin după trei înfrângeri au un lot valoros şi va fi un meci foarte greu. Cei de la Lazio sunt favoriţi, dar noi avem şansa noastră, vom da totul la cele două jocuri. Important este ca după cele două jocuri să ieşim cu fruntea sus. Cu siguranţă cei de la Lazio vor trata meciul serios. Mi-aş dori să obţinem prima victorie cu echipă din campionatul Italiei. Sper să avem o atitudine bună, să fim agresivi, să fim o echipă compactă pe faza defensivă. Va trebui să facem un joc defensiv perfect ca să îi blocăm. Obiectivul nostru principal în acest moment este câştigarea campionatului, dar nu înseamnă că în cele două jocuri cu Lazio vom face doar act de prezenţă. Ne dorim să ne calificăm", a spus Dică, conform News.ro.

Citește și: Dezvăluire MARE făcută de Simona Halep, înainte de primul meci de după finala dramatică de la Australian Open: 'Mi-am îndeplinit visul din copilărie'

El a menţionat că portarul Andrei Vlad poate creşte doar jucând în meciuri importante, cu miză, şi că pentru atac are o singură soluţie, care va fi văzută la ora jocului de joi.

Nicolare Dică a mai precizat că antrenamentul FCSB de joi a fost afectat de ploaie. "Aveam programat un alt antrenament, tactic defensiv, şi sin cauza ploii nu au putut să facem acest lucru. Sper ca mâine dimineaţă să putem".

Dică este de părere că Lazio Roma va folosi o formulă schimbată faţă de cea din Serie A, dar jucătorii vor fi la fel de valoroşi ca titularii obişnuiţi. "Faţă de campionat cred că vor schimba unii jucători. Dar cei care vor intra cu siguranţă vor fi jucători valoroşi. Vor avea acelaşi randament bun ca aceia care au jucat în campionat".

Referitor la faptul că Marius Şumudică a declarat pentru gsp.ro că la antrenamentele dinaintea meciului cu Lazio Dică a ţinut lecţii deschise cu antrenorii cursanţi pentru licenţa PRO, tehnicianul FCSB a spus: "Asta doar răutate poţi să ai ca să zici că au venit cei de la licenţa PRO ca să urmărească un antrenament. Nu m-au încurcat cu absolut nimic, au văzut antrenamentul".

FCSB întâlneşte Lazio Roma, joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în prima manşă a şaisprezecimilor de finală ale Ligii Europa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.