Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicolae Robu, mesaj de condoleanțe familiei lui Radu Câmpeanu

Robu le cere cetatenilor bani pentru sportul local

Vicepreşedintele PNL, Nicolae Robu, a transmis un mesaj de condoleanţe familiei lui Radu Câmpeanu şi comunităţii liberale şi consideră că prin stingerea din viaţă a lui Radu Câmpeanu, ''România a pierdut un adevărat senior al politicii, un liberal pur sânge''. 

''Prezenţa sa pe scena politică românească încă din primele zile de după Revoluţia din Decembrie 1989 a fost una strălucitoare, discursul său şi întreaga prestaţie făcându-l respectat şi admirat până şi de adversari, chiar şi în condiţiile de democraţie incipientă, de pseudo-democraţie mai degrabă, de atunci'', a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu.

Modificare MAJORĂ: Ce se întâmplă în magazinele din România, începând de azi


El susţine că exemplul lui Radu Câmpeanu de statornicie în crezul liberal, de sacrificiu de sine pentru valorile liberale, concretizat. între altele, de cei nouă ani din tinereţea sa petrecuţi în închisorile comuniste, va rămâne viu în memoria generaţiilor viitoare. 

''Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei, condoleanţe comunităţii liberale!'', încheie Nicolae Robu mesajul.

Fost director IAR Ghimbav, martor în dosarul Gala Bute. Declarații SPUMOASE în sala de judecată


Seniorul liberal Radu Câmpeanu a murit, miercuri. 

"Anunţăm cu mâhnire în suflet că seniorul liberal Radu Câmpeanu a încetat astăzi din viaţă. Rămâne în inimile noastre ca primul preşedinte al partidului după 1989, cel care a reînfiinţat PNL după cumplita perioadă comunistă şi anii petrecuţi în închisoare ca deţinut politic. Suntem cu toţii alături de familia îndoliată", se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Partidului Naţional Liberal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.