Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, în RĂZBOI cu partidul pe care l-a fondat: Congresul USR, analizat de instanţă

Inquam Photos / Octav Ganea
nicusor dan

Nicușor Dan continuă să se războiască cu partidul pe care l-a creat și l-a adus în Parlament. După ce a părăsit formațiunea nemulțumind de direcția în care merge, în special ca a decis să se poziționeze împotriva referendumului pentru schimbarea Constituției în așa fel încât familia să fie definită drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie, acum Nicușor Dan dă în judecată Congresul USR nemulțumit de felul în care s-a desfășurat procesul de alegere a succesorului său ca președinte.

Informația privind decizia de a merge în instanță și a contesta rezultatele Congresului USR pe motiv de încălcare a statutului a fost furnizată de Pavel Lucescu într-o postare pe Facebook.

Congresul USR prin care a fost ales drept președinte Dan Barna a fost marcată de un scandal privind alegerea delegaților de la București care să voteze, scandal ce a adus la retragerea din cursă a lui Cristian Seindler și a boicotarea Congresului de o parte a membrilor care au acuzat că procesul era măsluit. În acel moment, Nicușor Dan a acuzat că partidul a luat pe urmele jocurilor de culise din PSD și PNL, iar noul președinte că nu are legitimitate.

Citeşte şi: Demitere BOMBĂ la Ministerul Educaţiei! Tudose l-a DAT AFARĂ după ce a fost inculpat de DNA într-un dosar celebru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.