Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Niculae Bădălău pune capac scandalului din PSD Giurgiu: 'Tot timpul am urât unanimităţile false din partid'

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, reacţionează la scandalul din finala pe care o conduce, după ce a convocat alegeri pentru preşedinţia organizaţiei, pentru joi, 13 septembrie. Fostul preşedinte executiv al PSD le răspunde parlamentarilor care au contestat procedura de convocare a alegerilor, dezvăluind susţinerea largă din filială pentru mişcarea propusă de el.

CITEŞTE ŞI: Pericolul eliminării apendicelui: Ce rol are şi ce se întâmplă cu oamenii care nu îl mai au

"Acest Comitet Executiv Judeţean au participat toţi primarii. Cu cinci voturi împotrivă au fost adoptate hotărârile. Au fost 71 de oameni. Unde e dictatura? Eu tot timpul am urât unanimităţile false din partid şi ştiţi lucrul acesta că am mai prezentat subiectul vizavi de democraţie. Că facem nişte alegeri mi se pare democratic. Dacă nu le faci mi se pare că e o dictatură. Eu nu cred în cei numiţi, cred în cei aleşi. Dacă ai o frică de colegii tăi de partid de a candida, asta e cu totul altă problemă. Înseamnă că nu eşti om politic. Un om politic vine în faţa oamenilor, le spune ce are de spus şi este judecat prin vot. Asta înseamnă politică şi democraţie. O fi din scurt. Dacă o fac din lung o să acuze că e prea lung. Din 71 de oameni prezenţi, cu 4 voturi împotrivă şi o abţinere, mi se pare elocvent rezultatul. Că unora le este teamă să iasă în faţa votului nu e problema mea. În faţa a 500 de oameni, cât are conferinţa judeţeană, vii şi îţi depui candidatura şi oamenii ăia votează", a declarat Bădălău pentru STIRIPESURSE.RO.

NIculae Bădălău demontează argumentul că ar organiza alegeri pentru a deveni membru în Comitetul Executiv Naţional, din moment ce este deja membru, din postura de preşedinte interimar al PSD Giurgiu.

"Eu nu alerg să fac alegerile astea ca să fiu în Comitetul Executiv Naţional. Eu sunt în Comitetul Executiv pentru că sunt preşedinte interimar. Deci toate argumentele alea sunt total neadevărate. Mă bucură că nu am unanimitate, că există un schimb de idei în partid", a mai declarat Bădălău.

PSD Giurgiu este filiala cu cel mai bun scor la alegerile parlamentare. Parlamentarii Răzvan Cuc şi Alexandru Andrei au criticat convocarea rapidă a alegerilor interne în filială, fiind susţinuţi şi de primaul municipiului Giurgiu.

CITEȘTE ȘI: Aliaţii arterelor: 11 soluţii naturale împotriva colesterolului rău .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.