Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: 'Clotilde Armand intenţionează să contribuie financiar la reabilitarea buclei de tramvai de pe Bulevardul Aerogării'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicusor Dan

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, şi-a arătat disponibilitatea de a contribui financiar la reabilitarea buclei de tramvai de pe Bulevardul Aerogării cu 5 milioane de lei din cele aproximativ 9,6 milioane de lei cât reprezintă valoarea totală a investiţiei, a anunţat, marţi, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

El a scris, pe Facebook, că în prezent obiectivul de investiţii se află în etapa de proiectare a lucrărilor de reabilitare. Nicuşor Dan a informat că, după finalizarea acestei etape, Societatea de Transport Bucureşti va începe execuţia propriu-zisă a lucrărilor, care vor dura aproximativ şase luni. Nicuşor Dan a spus că se vor moderniza linia tramvaiului 5, reţeaua de contact, peroanele şi se vor reface canalizaţia pentru semafoare, carosabilul şi trotuarele, conform Agerpres.

În ceea ce priveşte linia de tramvai 5, Nicuşor Dan a menţionat că o mică parte din aceasta va fi modernizată în urma acestui proiect. El a precizat că Municipalitatea va demara în curând un program de reabilitare a şinei de pe acest traseu pe fonduri europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.