Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan dă explicații: Politician sau ONG-ist?

nicusor-mediafax-foto-razvan-lupica

nicusor-mediafax-foto-razvan-lupicaNicușor Dan, președinte al asociației „Salvați Bucureștiul”, oferă explicații pe marginea ”comportamentului dual” de om politic și reprezentant al societății civile.

Fondatorul USB a răspuns pe contul personal de Facebook criticilor care îl întrebau de ce a fost unul dintre cei 20 de reprezentanți ai societății civile la negocierile cu președintele, câtă vreme este și membru fondator al unui partid politic, Uniunea Salvați Bucureștiul.

Lipsa oamenilor competenți pare să fie motivul principal pentru care Nicușor Dan îmbină activitățile civice cu cele politice, altfel ar fi fost mai mult decât bucuros să se întoarcă la prima lui mare pasiune, matematica.

 „Am fost întrebat (mi s-a reproșat) de ce sunt și la Asociația Salvați Bucureștiul și la partidul Uniunea Salvați Bucureștiul, iată răspunsul. Azi noapte am lucrat până la 3:30 la un proces început acum 5 ani. Colegele mele au fost azi la 3 procese. Un alt coleg se ocupă săptămânal de 15 cetățeni care au probleme cu construcții ilegale și tot nu epuizează lista de așteptare. Aș fi fericit să avem destule resurse la asociație astfel încât să mă ocup doar de partid. Aș fi și mai fericit dacă ar fi suficienți oameni de calitate în politica astfel încît să fac doar matematică. Până atunci, rămân în tranșee.”

Sursa Foto: gandul.info

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.