Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicuşor Dan: Palatul Artă de pe strada Batiştei nr. 14, va fi consolidat cu fonduri nerambursabile

Facebook/ Nicusor Dan
Nicusor Dan

Primarul capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Palatul Artă de pe strada Batiştei nr. 14, va fi consolidat cu fonduri nerambursabile prin Programul Naţional de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic. Municipiul Bucureşti va beneficia de o finanţare nerambursabilă din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în valoare de 54,4 milione lei pentru consolidarea seismică a acestei clădiri, monument istoric, potrivit news.ro

”Palatul Artă de pe strada Batiştei nr. 14, va fi consolidat cu fonduri nerambursabile prin Programul Naţional de Consolidare a Clădirilor cu Risc Seismic. Clădirea, construită între anii 1932-1934 în stilul Art Deco a găzduit din anul 1996 Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti”, afirmă primarul pe Facebook.

Nicuşor Dan arată că, în urma demersurilor efectuate de către Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, Municipiul Bucureşti va beneficia de o finanţare nerambursabilă din partea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei în valoare de 54,4 milione lei pentru consolidarea seismică a acestei clădiri, monument istoric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.