Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nigel Farage, Marie Le Pen și Viktor Orban, ”eroii” destrămării Europei

nigel
Partidele lor vor tuna și fulgera împotriva bunului simț și contra valorilor comune, sub pretextul că ”împotrivă” e mai bine. Împotriva a ce? Nu contează, important este conflictul, pentru că, la fel ca în filme, aduce audiență. Dacă cei trei nu ar avea nicio legătură cu România, am putea să privim de pe margine amuzați sau întristați, după caz și stare de spirit. În cazul lor, situația ascensiunii unor asemenea lideri pune mari probleme României și românilor, pentru că toți s-au exprimat, la un moment dat, în defavoarea noastră. De acum înainte, vor fi și mai vocali, dar mai ales mai activi.
Vom participa și noi, vrând, dar mai ales nevrând, la circul secesiunii etnice de la tribuna Parlamentului European, că doar europalamentarii UDMR reprezintă oficial România. De închiderea granițelor Europei se vor ocupa alții, Orban și UDMR au ca misiune modificarea lor.
Ce aflăm de la acești lideri politici confirmați prin vot în țările lor? Că izolarea, închiderea granițelor, discriminarea, reprezintă motorul evoluției și că trebuie să ne întoarcem la doctrina fiecare pentru sine. Doar atât cât le convine lor, nu la modul general. Sau chiar, în cazul lui Orban, la a dicta altora cum să își gestioneze treburile, pentru că există un interes acolo, nu contează dacă e legitim sau nu. Și dacă UKIP sau Frontul Național nu au reprezentanți în România, în schimb Viktor Orban are, că doar e aliatul oficial al UDMR. Și uite așa, vom participa și noi, vrând, dar mai ales nevrând, la circul secesiunii etnice de la tribuna Parlamentului European, că doar europalamentarii UDMR reprezintă oficial România. De închiderea granițelor Europei se vor ocupa alții, Orban și UDMR au ca misiune modificarea lor.  

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.