DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Noaptea Albă a Galeriilor va avea loc în perioada 15-17 octombrie

facebook.com
Noaptea albă a galeriilor

Noaptea Albă a Galeriilor - NAG, ediţia a 15-a, va avea loc în perioada 15-17 octombrie, iar spaţiile dedicate artei contemporane care doresc să participe sunt invitate să înscrie proiectele pe site-ul www.noapteagaleriilor.ro până la data de 26 septembrie, potrivit news.ro.

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG este cel mai longeviv eveniment dedicat comunităţii creative din Bucureşti.

Iniţiat şi organizat de Asociaţia Ephemair, NAG s-a extins la nivel naţional o dată cu a zecea ediţie din 2016 şi în prezent este organizat în cadrul unei reţele naţionale a organizatorilor locali NAG în mai multe oraşe din România.

Asociaţia Ephemair iniţiază şi organizează proiecte şi acţiuni culturale din domeniul artelor contemporane care vizează dezvoltarea comunităţii artiştilor şi operatorilor culturali din scena independentă şi asumă prin activitatea desfăşurată un rol de mediator al conţinutului cultural către publicul larg. Scopul activităţilor desfăşurate de către Asociaţia Ephemair este acela de promovare a artei contemporane din România la nivel local dar şi internaţional. De asemenea Asociaţia Ephemair îşi asumă responsabilitatea socială şi rolul educativ faţă de tineri cărora le facilităm accesul la cultura generaţiei lor.

Proiectele realizate în cadrul Asociaţiei Ephemair au contribuit la consolidarea scenei culturale locale şi au susţinut în mod constant sectorul cultural prin evenimente care au implicat deopotrivă instituţii din sectorul public şi cel privat.

Activitatea de zece ani a Asociaţiei Ephemair a adunat în portofoliul său peste 75 de programe, proiecte şi activităţi culturale.

Noaptea Albă a Galeriilor / NAG Bucureşti este un proiect co-finanţat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului Bucureşti - Oraş deschis 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.