Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noaptea Cărţilor Deschise se va desfășura joi, de la ora 19:00 - Actriţele Monica Davidescu, Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, între invitaţi

Pexels.com
carte citit

Cea de-a 8-a ediţie Noaptea Cărţilor Deschise, eveniment de încurajare a lecturii, se va desfăşura, joi, de la ora 19.00, sub îndemnul de a sărbători cărţile de #acasă.

Editura Litera a pregătit pentru cititorii din toată ţara un eveniment interactiv cu scriitori bine cunoscuţi din Europa şi de peste ocean şi cu mari actori ai scenei teatrului românesc care ne vor citi poveşti live şi vor transmite mesaje de încurajare a lecturii, potrivit news.ro.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa lui Traian Berbeceanu: Penalul ăsta lucrează în MAI ca ditamai șef de cabinet al comandantului celulei de criză

Monica Davidescu, Maia Morgenstern, Daniela Nane, Dorina Chiriac, Marian Râlea, Marius Vizante, Lisa Taddeo, Meik Wiking, Carolina Rabei şi Stefan Ahnhem sunt câţiva dintre invitaţi la Noaptea Cărţilor Deschise #Acasă.

Evenimentul continuă cu o ecranizare clasică a romanului “Numele trandafirului” de Umberto Eco, care va fi difuzată în premieră pe Facebook, în parteneriat cu AMC România. Cu o distribuţie de excepţie - Sean Connery, Christian Slater, Michael Lonsdale - filmul “Numele trandafirului” a fost recompensat cu două premii Bafta pentru cel mai bun actor - Sean Connery - şi cel mai bun machiaj, şi cu premiul Cesar pentru cel mai bun film străin, iar pe 23 aprilie cititorii vor avea ocazia să îl vadă sau revadă exclusiv online la Noaptea Cărţilor Deschise #Acasă.

Citește și: Victor Ponta, după ce Nelu Tătaru a lansat ideea izolări pensionarilor în hoteluri: 'Se pare că anturajul l-a stricat deja'

Mai mult, www.litera.ro devine gazda reducerilor şi cadourilor. 24 de ore de reduceri între 50% şi 65% la întreaga ofertă Litera de cărţi şi ebook-uri şi un kit cadou pentru fiecare cititor: romanul “Acasă” scris de Marilynne Robinson, una dintre cele mai iubite şi apreciate autoare ale Americii, împreună cu o colecţie de patru semne de carte minunat ilustrate.

Pentru fiecare comandă plasată în data de 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii, editura Litera va dona câte 1 euro în fondul de donaţie pentru măşti de protecţie a asociaţiei ViitorPlus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.