Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noaptea de Înviere, un adevărat coşmar pentru cei de la Ambulanţă: Tentativele de SINUCIDERE, în top

ambulanta biserica

Noapte de Înviere a fost un adevărat coşmar pentru cei de la Serviciul de Ambulanţă. Pe lângă problemele clasice, doctorii au avut parte şi de multe tentative de sinucidere.  Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov a inregistrat 440 de cazuri de persoane care au avut nevoie de ambulanta in noaptea de Inviere, dintre care 280 au fost probleme foarte grave si grave, a declarat duminica managerul general al SABIF.

Citeşte şi: ISIS a lovit din nou: Jihadiştii au executat patru adolescenţi acuzaţi de trădare

"Au fost 440 de persoane care au avut nevoie de ambulanta, din Bucuresti si Ilfov, dintre care 280 au prezentat urgente de cod rosu si cod galben, adica au fost probleme foarte grave si grave. Au fost 53 de persoane carora li s-a facut rau in locuri publice, 9 accidente auto, o nastere, 23 de persoane cu probleme psihice, din care 5 au prezentat tentativa de suicid, din fericire nefinalizata", a spus Alis Grasu, conform Agerpres.

Citeşte şi: Un copil de manelişti, prins în flagrant de poliţişti: Ce făcea în centrul Capitalei

Potrivit acesteia, noaptea trecuta au lucrat 73 de ambulante, dintre care 56 au fost de urgenta de tip C si de tip B. "Astazi se lucreaza cu 94 de masini, 56 ambulante de tip C si B, 14 ambulante de consultatii cu medic, consultatii la domiciliu si restul masini de transport", a mai spus Alis Grasu. Aceasta a precizat ca a fost suplimentat efectivul operativ al SABIF pentru noaptea de Inviere si pentru ziua de Paste cu cate cinci echipaje. "S-au sistat concediile de odihna si recuperarile din data de 30 aprilie pana pe data de 3 mai", a adaugat Alis Grasu, mentionand ca a fost de garda in noaptea de Inviere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.