Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nou trend la bărbați: Operațiile estetice sunt în plină ascensiune

Radu Pop
miamicenterfordermatology.com
operatii-estetice

Operațiile estetice pentru bărbați au devenit un trend în plină ascensiune. Numărul pacienților de sex masculin a crescut cu 80% în ultimii 5 ani, transmite chirurgul estetician dr. Cristian Niţescu.

„Cele mai populare intervenții rămân, în continuare, operațiile de rinoplastie (intervenția de chirurgie estetică a piramidei nazale) și de implant mamar, însă vin puternic din urmă intervenții precum implanturile de gambă sau operația de mentoplastie (intervenția chirurgicală de modificare a formei și dimensiunii bărbiei)”, se arată într-un comunicat de presă. De asemenea, printre cele mai căutate intervenții de către pacienții de sex masculin se numără și operația de otoplastie (intervenția de corectare chirurgicală a urechilor decolate).

Dorințe vechi, tehnologii noi

În principiu, cele mai mari dorințe ale celor care apelează la serviciile de chirurgie estetică sunt aceleași. Își doresc un nas mai puțin proeminent, sâni mai mari și mai ridicați, un abdomen mai plat, un chip cu aspect întinerit. S-au schimbat, însă, tehnologiile prin care se obțin aceste rezultate.

„Dacă vorbim de liftingul facial, în prezent există 7-8 tehnici diferite care pot fi adaptate în funcție de țesuturi sau de alți parametri ai pacienților. Același lucru se întâmplă și în cazul abdominoplastiei. Esența constă în eliminarea excesului de piele și grăsime, dar poți să faci diverse combinații de lipoaspirație. Poți, de asemenea, să faci un body lift, în sensul în care mergi din față dar nu vizezi doar abdomenul, ci și zona din spate, dacă pacientul prezintă și în acea zonă exces de piele, caz în care lipoaspirația nu va da cele mai bune rezultate”, spune dr. Cristian Nițescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.