Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă tone de substanţe periculoase pentru mediu au fost descoperite de poliţiştii de frontieră într-un automărfar, în Portul Constanţa

www.ziuaconstanta.ro
navă Garda de Coastă

Nouă tone de substanţe periculoase pentru mediu au fost descoperite de poliţiştii de frontieră într-un automărfar sosit din Turcia în Portul Constanţa.

Garda de Coastă a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că în data de 11 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Judeţean Constanţa, în baza unor informaţii, au făcut, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, un control în Portul Constanţa Sud Agigea, asupra mărfurilor dintr-un automarfar, sosit din Turcia, potrivit mediafax.ro.

Citește și: EXCLUSIV Femeia care i-ar fi secretizat dosarul lui Dan Barna, angajată la Cabinetul vicepremierului USR-PLUS!

"În urma controlului, au fost descoperite 1.300 butelii ce conţin nouă tone gaze periculoase pentru mediu, cu potenţial distrugător asupra stratului de ozon, substanţe care sunt interzise pe teritoriul României şi al Uniunii Europene", se arată în comunicat.

Buteliile cu gaz, în valoare de aproximativ 900.000 lei, împreună cu ansamblul rutier, au fost sigilate de către autorităţile vamale.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transportul şi tranzitul de substanţe şi preparate periculoase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.