Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu-ți lăsa copilul pradă virușilor! Ce poți face să îți protejezi familia

virus protect

Sistemul imunitar al copiilor nu este complet maturizat, de aceea se îmbolnăvește mai ușor. Se vorbește mult despre infecții nosocomiale și de boli infecto-contagioase care îi pot afecta, dar cum ne protejăm copiii de ele? Un pas important ar fi utilizarea unei metode profesionale de dezinfecție.

Vezi și: MS sesizează Parchetul, după controlul la Spitalul de Oftalmologie. Monica Pop, în vizor

Copilul se îmbolnăvește mai des atunci când începe să fie prezent în colectivitate. Dar cum fiecare părinte își dorește un copil sănătos, imunitatea sa devine una dintre principalele preocupări. O soluție importantă este dezinfectarea spațiilor în care stă copilul.

În spațiul în care se joacă sau doarme copilul se pot afla ”musafiri” nepoftiți, dar invizibili, care pot profita de imunitatea scăzută a copilului tău, cum ar fi virușii, bacteriile periculoase, fungii și sporii.  Cea mai la îndemână metodă de atac ar fi dezinfectarea clasică, însă acest tip de nebulizare scapă din vedere dezinfectarea pereților, a tavanului și a zonelor de la înălțime, dar și locurile greu accesibile. De aceea, pentru o dezinfectare totală, rapidă și care să nu fie nici periculoasă pentru utilizator și pentru mediu este cea efectuată cu Nocospray, un produs distribuit de Virus Protect.

Nocospray este un nebulizator profesional, testat în laboratoare dar și în spitale, care dezinfectează în proporție de 99,99% și care funcționează automat. Mai exact, se programează ușor, creează o dezinfectare completă în numai 3.7 secunde/mc și se oprește automat la finalizarea ei. Avantajos e și faptul că folosirea acestui nebulizator nu necesită o instruire specială.

Mediu sigur pentru copilul tău

NOCOSPRAY este cunoscut în lumea medicală internațională ca un concept revoluţionar destinat biodezinfecţiei profesionale, care utilizează ca substanță activă peroxidul de hidrogen în combinaţie cu argint coloidal, denumită NOCOLYSE. Marele beneficiu constă în resetarea istoricului virucid, bactericid, sporicid şi fungicid acumulat în decursul timpului în spatiul tratat.

Utilizarea zilnică a echipamentului Nocospray în cadrul spațiilor dedicate copiilor și nu numai, generează un mediu sigur, dezinfectat în proporţie de 99,99%. Mai exact, poți să fii sigur ca părinte că după ce este instalat acest echipament într-un spațiu, acel loc este complet decontaminat și este sigur pentru copilul tău. Vei uita de pericolul virușilor sau germenilor care duc la boli infecțioase cu transmitere aerobă sau prin contact, dar și de transmiterea ușoară a cunoscutelor boli ale copilăriei.

SURSE - Victor Ponta un NOU DOSAR la DNA. Traian Băsescu JUBILEAZĂ

Eficiență de dezinfectare de 99,99% în doar o oră

Având la bază efectul Venturi, acest sistem revoluţionar oferă o eficienţă de dezinfectare de 99,99%, cu raza de acţiune până la 15m faţă de poziţionarea echipamentului, acoperind prin sedimentare 1000 mc în numai 60 de minute.

Nocospray a fost gândit să îndeplinească toate cerințele de confort și siguranță:

  • Creează o dezinfecție completă, eliminând orice infecție nosocomială din spațiu (E.coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, MRSA, Legionella pneumophilla, Clostridium difficile, Aspergillus niger, Bacillus subtilis var, Mycobacterium smegmatic, Orthopoxvirus, Adenovirus V, Rhinovirus influenza, Norovirus, Virus Pollo Tip 1, Virus AH5 N1, H1N1 etc);
  • A trecut toate testele de analiză privind eficiența, create de laboratoare și cercetători recunoscuți în domeniul medical;
  • Este 99,9% biodegradabil și non-alergenic, nefiind periculos pentru utilizator și mediu;
  • Are o acțiune rapidă, permițând utilizarea spațiului dezinfectat în timpi scurți (nu necesită aerisire);
  • Nu generează depuneri (nu corodează, nu pătează suprafețele delicate);
  • Dezinfectează volume cuprinse între 5 și 20 000 metri cubi.

Creează un mediu sigur pentru copilul tău și uită de grija virușilor folosind Nocospray!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.