Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Număr record de vaccinări de la debutul campaniei în judeţ; 1.739 de persoane imunizate într-o singură zi

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare

Un număr de 1.739 de persoane s-au vaccinat, joi, împotriva COVID-19 în centrele amenajate la nivelul judeţului Vaslui, acesta fiind cel mai mare număr zilnic de vaccinări înregistrat de la debutul campaniei de imunizare.

Potrivit autorităţilor sanitare, acestor persoane li se adaugă cetăţenii care au ales să se vaccineze la cabinetele celor 27 de medici de familie din judeţ, care participă la programul de vaccinare.

Citește și: Se ZGUDUIE ministerul de INTERNE - Pretinse fapte penale de ABUZ în SERVICIU și DELAPIDARE..

"În cursul zilei de joi, în centrele de vaccinare de pe teritoriul judeţului, au primit prima doză de vaccin un număr de 1.243 de persoane, au fost imunizaţi cu cea de-a doua doză 91 de cetăţeni, iar unui număr de 405 persoane li s-a administrat doza a treia de vaccin împotriva COVID-19.

În toate centrele de vaccinare adresabilitatea a crescut semnificativ în ultimele zile, lucru care nu poate decât să ne bucure. În continuare, le transmit cetăţenilor că este foarte important să se vaccineze, pentru a depăşi criza sanitară cu care ne confruntăm", a declarat vineri, pentru AGERPRES, subprefectul judeţului Vaslui, Mircea Gologan.

Până la această dată, la nivelul judeţului Vaslui au fost confirmate 23.551 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, dintre care 204 în ultimele 24 de ore, incidenţa înregistrată la 14 zile fiind de 6,13 la mia de locuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.