Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul persoanelor decedate în urma alunecărilor de teren produse în Indonezia a crescut la 13

alunecare teren

Numărul persoanelor decedate în urma unor alunecări de teren produse într-un sat din provincia Java de Vest din Indonezia a crescut duminică la 13, au anunţat autorităţile locale, citate de Xinhua.

Bilanţul precedent, anunţat în urma unei alunecări de teren declanşată în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, indica 11 morţi şi 18 răniţi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat, despre noua tulpină de coronavirus: Înseamnă un impact mai serios pe sistemul sanitar

"Echipa de intervenţie a găsit alte două victime, care au murit în alunecări de teren, numărul persoanelor decedate ajungând la 13 până la ora 13:00 (duminică, ora locală)", a declarat duminică pentru site-ul de ştiri Detik.com directorul agenţiei provinciale pentru gestionarea dezastrelor din Bandung, Deden Ridwansyah.

Operaţiunile de căutare şi salvare continuă duminică pentru găsirea altor victime în urma alunecărilor de teren produse în satul Cihanjuang din Java de Vest.

Purtătorul de cuvânt al Agenţiei naţionale pentru gestionarea dezastrelor, Raditya Jati, a declarat că prima alunecare de teren a fost declanşată de precipitaţiile abundente şi de solul instabil.

În timp ce echipele de intervenţie evacuau victimele din zona afectată a avut loc o altă alunecare de teren, a precizat Raditya Jati.

Potrivit prognozelor Agenţiei de Meteorologie, Climatologie şi Geofizică (BMKG), precipitaţiile sub formă de ploaie vor continua în regiune în următoarele zile.

Inundaţiile şi alunecările de teren sunt frecvente în Indonezia în timpul sezonului ploios, din octombrie până în martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.