Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal cu 4 morți la o nuntă de romi lângă Madrid: o mașină a intrat în participanţii la petrecere

Radu Pop
switzerlandtimes.ch
accident

Patru persoane au fost ucise şi alte patru au fost grav rănite duminică dimineaţa când un şofer a intrat cu maşina, după un conflict, în participanţii la o petrecere de nuntă lângă Madrid, au anunţat autorităţile spaniole, adăugând că trei suspecţi au fost arestaţi, relatează AFP şi dpa, potrivit Agerpres.

Incidentul a avut loc în faţa unui restaurant în Torrejón de Ardoz, la 25 de kilometri nord-est de capitala Spaniei, unde se defăşura petrecerea de nuntă a unei familii de romi, a informat postul de televiziune RTV, citând surse din cadrul poliţiei.

Un vehicul "a lovit deliberat" oamenii, iar "ocupanţii maşinii au fugit", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei. "Când am ajuns la faţa locului, am găsit patru persoane decedate cu fracturi multiple", a declarat pentru presă Carlos Polo, şeful serviciilor de urgenţă din Madrid.

"Patru persoane rănite grav, care prezentau traumatisme craniene şi fracturi la ambele membre, au primit îngrijiri medicale", a mai spus Carlos Polo, adăugând că persoanele rănite au fost transferate la spitale din regiune.

Potrivit The Sun, cei 4 morți sunt o femeie de 70 de ani și trei bărbați cu vârstele de 17, 40 și 60 de ani.

Vehiculul suspect a fost oprit de poliţişti într-o localitate la sud de Madrid, iar "cei trei ocupanţi ai maşinii au fost arestaţi", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei. Potrivit presei spaniole, ar fi vorba despre un tată şi cei doi fii ai săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.