Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O aeronavă a companiei Air China s-a întors în siguranță pe aeroportul din Paris, după ce a primit o amenințare teroristă

japantimes
japonia vs china

O aeronavă a companiei Air China s-a întors în siguranță pe aeroportul din Paris, după ce a primit o amenințare teroristă, au anunțat joi reprezentanții companiei, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

„Air China a primit un mesaj care conținea o amenințare teroristă. Zborul CA876 s-a întors în siguranță la Paris, toți pasagerii fiind în siguranță”, au declarat reprezentanții companiei într-un mesaj pe rețeaua de socializare chineză Weibo.

Aeronava s-a întors pe aeroportul din Paris la scurt timp după decolare, pasagerii fiind transferați într-o altă aeronavă care îi va duce la destinație.

Citește și: Theresa May a declarat că cetățenii ar trebui să se simtă asigurați, nu alarmați de planurile Guvernului de a crea o rezervă de medicamente

Autoritățile au cercetat avionul cu ajutorul câinilor utilitari, conform unui video înregistrat de unul dintre pasageri în timpul debarcării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.