Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O aplicație care asigură legătura între specialiști, medici de familie și pacienți a fost lansată la Timișoara

medo.ro
Medic de familie

O aplicație asigură legătura între specialiști, medici de familie și pacienți. Este vorba despre o premieră națională realizată de specialiști din Timișoara care poate fi accesată pe site-ul Primăriei timișorene, anunță MEDIAFAX.

Aplicația se numește Pandemic Controller și, potrivit primarului orașului Timișoara, Dominic Fritz, crează o legătură profesională, digitală, perfect securizată și gratuită, între spital și medicii de familie care au pacienți COVID, sub tratament, la domiciliu.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Concret, medicii de familie pot accesa fișele pacienților proprii care au trecut prin procesul de analize de la Victor Babeș: analize medicale, stadiu, recomandări de medicamente și dispozitive medicale, în funcție de tabloul clinic.

Aplicația face parte din Proiectul Oxigen conceput de administrația locală. Acesta vizează achiziționarea de pulsoximetre și concentratoare de oxigen care vor fi împrumutate oamenilor care au nevoie de oxigen acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.