Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O celebră solistă de muzică populară a cântat la Crevedia cu puțin timp înainte de explozii: Am fost aproape de bubuială. Ce înseamnă o zi, Doamne!

crevedia 3

O celebră solistă de muzică populară a cântat la Crevedia cu puțin timp înainte de explozii: Am fost aproape de bubuială. Ce înseamnă o zi, Doamne!

Explozia de la Crevedia a șocat și a îndoliat o țară întreagă! Imaginile cumplite ale dezastrului și bilanțul răniților și al decedaților nu are cum să nu cutremure chiar și cel mai insensibil suflet.

Evenimentul tragic de la Crevedia a produs un puternic impact asupra întregii țări, șocând comunitatea care nu putea să bănuiască că o situație similară cu cea de la Colectiv s-ar putea repeta vreodată. Mai multe deflagrații au avut loc la o stație de GPL, rezultând până în prezent în două pierderi de vieți omenești și peste 50 de răniți în stare gravă. Numeroase persoane și-au manifestat în aceste zile solidaritatea față de victimele care și-au pierdut locuințele în incendii, precum și față de cei internați în spitale, aflați în nevoie urgentă de transfuzii de sânge.

Chiar și personalitățile publice au reacționat în fața acestei tragedii. Celebra intrerpretă, Maria Cârneci a dezvăluit că se aflase în Crevedia chiar cu o zi înaintea acestui eveniment teribil.

„Hai să vă spun ceva? Ați văzut bubuiala, explozia? Să mor de vă mint că eu vineri am cântat acolo. Am cântat în localitatea aia, e un sat, am avut eveniment acolo. Am avut o recepție de prispă și eram aproape de bubuială. La nuntă așa se spune, recepție de prispă, de la nașul o pereche de adidași. Pe cuvânt dacă vă mint (nr. s-a speriat), ce înseamnă Doamne Doamne de acolo. Ce înseamnă o zi. Doamne… E totul foarte fragil (nr. viața)”, a declarart Maria Cârneci, potrivit wowbiz, anunță romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.