Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O celebră tenismenă îi dă Simonei Halep marele pont: 'Dacă vrea să câştige un Grand Slam...'

www.digisport.ro
Simona Halep

Celebra tenismenă Martina Hingis (37 de ani) a sosit la Cluj pentru meciul de Fed Cup din postura de căpitan-nejucător al echipei Elveţiei. Hingis a lăudat-o pe româncă, pe care a încurajat-o în cursa sa pentru câștigarea unui Grand Slam.

Citește și: DEZASTRU CSM București a avut GHINION TERIBIL la tragerea la sorți pentru Final Four-ul de la Budapesta, din Liga Campionilor la handbal feminin

"E deja lider mondial şi ştie cum să câştige meciurile. A câştigat turnee mari deja, a ajuns în finală la Roland Garros. E cea mai bună şansă pe care o are. Dacă vrea să câştige un Grand Slam o poate face la Paris. E minunat să fii prima în clasamentul mondial. Toată lumea vrea locul tău şi nu nu vrei să laşi pe nimeni să-ţi ia locul. Simona e în această postură acum aşa că noi (n.r. – echipa Elveţiei), pe de o parte, n-avem nimic de pierdut", a declarat Martina Hingis, conform Digi Sport.

"Îi mulţumesc mult Martinei Hingis pentru aceste cuvinte frumoase. A fost o jucătoare extraordinară, a revenit, acum e căpitan în echipa de Fed Cup. Aştept să o văd şi sper să avem meciuri frumoase", a răspuns Halep.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.