Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O cunoscută judecătoare intervine în scandalul momentului: 'Susţin tot ce a făcut aseară jandarmeria'

Inquam Photos / Octav Ganea
jandarmi victoriei

Una dintre judecătoarele devenite cunoscute prin luările publice de poziţie ia apărarea jandarmilor după intervenţia violentă de la protestul de vineri seara. Judecătoarea Adina Daria Lupea, de la secţia penală a Curţii de Apel Cluj, consideră că răspunsul Jandarmeriei la provocări a fost justificat.

"Nu va mai obositi sa ma convingeti. Sustin tot ce a facut aseara jandarmeria. A fost absolut justificat răspunsul lor. Ca om al legii, nu am cum tolera indisciplina sau violenta. Nu ai cum.sa raspunzi cu petale de trandafiri la bolovani, fecale, petarde, violente contra jandarmilor. Cata vreme vorbim de proteste violente nu va asteptati la baloane de sapun. Azi arata protestul mai normal. Asa se poate discuta. Toti cei care aveti un cui impotriva jandarmilor de ieri, va rog sa parasiti singuri lista mea. M- am saturat sa tot fac curatenii", scrie judecătoarea, pe Facebook.

Peste 450 de persoane, dintre care 24 de jandarmi, au primit îngrijiri medicale la mitingul din Piaţa Victoriei, potrivit unei informări a ISU Bucureşti-Ilfov. De asemenea, 65 de oameni au fost transportaţi la spital, nouă dintre ei fiind jandarmi.

Vezi şi: EXCLUSIV - Unul dintre cele mai grave abuzuri din istoria DNA: Procuroarea Mariana Alexandru, 'eliminată' printr-un dosar fabricat, clasat după patru ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.