Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O deputată își dă în judecată partidul din care a fost exclusă

camera deputatilor, vot

Deputata Gabriela Anghel spune că va contesta decizia de excludere a sa din PP-DD atât în forurile partidului, cât și în instanță, aceasta arătând că hotărârea de excludere nu a fost motivată, fiind 'nesustenabilă și nestatutară'.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri seară presei, Gabriela Anghel acuză 'felul discreționar' în care partidul este condus de o 'grupare' formată din patru-cinci persoane.

'În lipsa oricărei motivări a acestei decizii, bănuiesc că aceasta a fost luată ca urmare a faptului că noi, parlamentarii, sătui de felul discreționar în care această grupare conduce partidul, am avut curajul și verticalitatea să spunem 'nu' nenumăratelor compromisuri pe care conducerea partidului ne obligă să le facem, sub amenințarea cu excluderea, și să cerem convocarea Congresului', se arată în documentul citat.

De asemenea, parlamentarul prahovean spune că protocolul cu PSD nu a adus beneficii electoratului PP-DD, ci a adus 'avantaje materiale grupului restrâns de la conducerea partidului'.

'Totodată și denunțarea protocolului cu PSD de către grupul parlamentar, un protocol care nu a adus niciun beneficiu electoratului PP-DD, ci doar avantaje materiale grupului restrâns de la conducerea partidului, poate fi sursa 'supărării' conducerii, care a mers până acolo încât astăzi a cerut Camerei Deputaților dizolvarea propriului grup parlamentar, dând dovadă că nu cunoaște Regulamentul Camerei', se mai precizează în comunicat.

În acest context, Gabriela Anghel anunță că, alături de colegii săi excluși din partid, va contesta această decizie atât în forurile partidului, cât și în instanță.

Liderul deputaților PP-DD, Daniel Fenechiu, a anunțat, pe Facebook, faptul că Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ștefan Dalca, Gabriela Anghel și Mihai Deaconu au fost excluși din partid.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.