Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O familie de italieni s-a incaierat cu un roman in Canneto!

violenta
O cearta a izbucnit în jurul orei 19, în cătunul Canneto , de-a lungul drumului provincial 41. Două grupuri familiale se ciocnesc cu o mulțime de bețe și alte obiecte contondente, probabil pentru problemele de cartier, Pe de o parte trei italieni, o femeie și doi bărbați, pe de altă parte un cetățean român.
Vecinii, auzind strigătele, au sunat imediat la numărul unic pentru situații de urgență 112. Au ajuns la fața locului carabinierii stației Fara Sabina, care, ajutați de colegii din nucleul radio mobil al companiei Poggio Mirteto, au reușit să potolească lupta.
De asemenea, a fost necesară intervenția cadrelor medicale, care au oferit primele tratamente celor patru protagoniști ai disputei. Doi dintre aceștia au fost transportați și la spitalul San Camillo De Lellis din Rieti pentru investigații mai aprofundate cu privire la vânătăi raportate, în special de către unul dintre subiecți, care au raportat o vătămare la cap.
Pentru doi dintre cei patru protagoniști ai luptei, mama și fiul de doar 18 ani, s-a hotarat arestarea pentru vătămări agravate și măsura de precauție a arestului la domiciliu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.