Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie a jefuit o sală de jocuri în Sectorul 4 al Capitalei

Angajata unei săli de joc din Sectorul 4 al Capitalei a fost jefuită de o femeie, care i-a sustras prin violenţă suma de 3.000 de lei, poliţiştii deplasaţi la faţa locului reţinând o tânără de 26 de ani asupra căreia au fost găsiţi banii, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, Secţia 26 a fost sesizată, marţi, în jurul orei 19,00, de casiera unei săli de joc cu privire la faptul că, în timp ce se afla la serviciu într-o încăpere în care accesul publicului este restricţionat, a intrat o femeie care, prin violenţă, a deposedat-o de încasările zilnice, estimate la 3.000 lei, apoi aceasta a părăsit locaţia.

Poliţiştii au depistat în zonă o tânără de 26 de ani bănuită de comiterea faptei, aceasta fiind imobilizată şi condusă la audieri. În urma efectuării controlului corporal, asupra bănuitei a fost găsită suma de bani reclamată ca fiind sustrasă.

Tânăra a fost reţinută, iar prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, faţă de femeia de 26 de ani fiind dispusă măsura controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.