Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O femeie de 46 de ani din Negreşti a fost înjunghiată iar poliia a preluat cazul

masina politie

O femeie în vârstă de 46 de ani din Negreşti a decedat în noaptea de duminică spre luni după ce ar fi fost înjunghiată, poliţiştii deschizând în acest caz un dosar penal pentru omor, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Loredana Stavăr, potrivit Agerpres.

Citește și: Lista persoanelor cu funcţii de conducere din Arad care au plătit la PSD pentru menţinerea în funcţii - Supărările generate de inegalitatea cotizaţiilor - dosar

"Poliţia oraşului Negreşti a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie de 46 de ani a fost găsită decedată la domiciliu. Întrucât în cauză sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, cercetările fiind preluate de către procurorul de caz", a declarat, pentru AGERPRES, Loredana Stavăr.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Vaslui, în locuinţă a fost găsit şi soţul victimei care prezenta o plagă înjunghiată la omoplat, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.