Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiţă de doi ani a ajuns la spital după ce a înghiţit din greşeală o capsulă de detergent lichid

spitale

O fetiţă de doi ani din Botoşani a ajuns la spital după ce a înghiţit din greşeală o capsulă de detergent lichid, potrivit news.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  Botoşani a anunţat că fetiţa era conştientă în momentul când a fost preluată de echipajul SMURD.
“O fetiţă în vârstă de 2 ani, din localitatea Tudora, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a înghiţit, accidental, o capsulă de detergent lichid. S-a întâmplat în seara trecută. Mama micuţei a sunat după ajutor la 112. La caz a ajuns echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, care a constatat că fetiţă era conştientă şi a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis ISU Botoşani.
Pompierii recomandă părinţilor să păstreze substanţele toxice, de genul agenţii de înălbire, detergenţii de rufe sau vase, produsele pentru toaletă sau pentru desfundarea ţevilor, substanţele pentru curatat mobila şi alţi produşi de curăţare, insecticidele, doar în ambalajele originale şi acestea să fie depozitate în locuri inaccesibile copiilor. De asemenea, ISU Botoşani a mai recomandat să nu fie lăsate medicamente la îndemâna copiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.