Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță de doi ani a căzut de la la etaj, într-un moment de neatenție

www.explozivnews24.ro
copil cazut

Astăzi, 15 aprilie 2024, o tragedie a zguduit Sectorul 1 din București, iar polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost alertați cu privire la un incident grav. Conform informațiilor primite, o fetiță de doi ani ar fi căzut de la etajul unui imobil din zonă.

 

La fața locului, polițiștii s-au deplasat prompt și au constatat că incidentul vizează o fetiță în vârstă de doar 2 ani, care a căzut de la etajul 1 al blocului. Echipaje medicale au intervenit imediat pentru a-i acorda primele îngrijiri medicale, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare.

Autoritățile desfășoară acum o anchetă amănunțită pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele acestui tragic eveniment. Secția 1 Poliție a demarat cercetările în vederea elucidării acestui caz și pentru a aduce lumină în legătură cu tot ce s-a întâmplat.

Oficial, de la DGPMB

 

În această dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului.

Totodată, la adresă s-a deplasat și un echipaj medical, care i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.