Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O fetiță româncă, găsită rătăcind pe străzi, în Italia. A fost dată afară din casă și abandonată. 'Este o poveste atroce'

notizie.virgilio.it
fetita romanca abandonata pe strazi in italia

O fetiță româncă, în vârstă de cinci ani, a fost găsită rătăcind singură pe străzile din comuna Mondragone, aflată în apropiere de Napoli.

Fetița de 5 ani a fost găsită rătăcind singură pe strada Statale Domiziana, în prima zi a anului 2024, fără să fie însoțită sau măcar supravegheată de un adult.

Vestea a fost transmisă de deputatul Francesco Emilio Borrelli. Potrivit unei reconstituiri inițiale, micuța a fost observată de un barman, care a alertat imediat o patrulă de poliție.

Micuța, de origine română, a fost încredințată serviciilor sociale

„Este o poveste atroce”, a explicat deputatul Borrelli. "Poliția care a venit de urgență m-a asigurat că fetița este în siguranță în mâinile lor și că un magistrat a demarat deja toate procedurile de activare a serviciilor sociale, de urmărire a părinților și de a reconstitui cele întâmplate.

Noi am venit din nou la barul unde oamenii au sărit imediat să o ajute pe micuță, nu au ezitat nici o clipă. Vrem să-i felicităm. Serviciile sociale s-au ocupat onorabil de tot ce a trebuit.

Fetița a fost dată afară din casă și abandonată pe stradă. Este o poveste care este verificată acum suplimentar de poliție, dar care a fost spusă chiar de fetiță.

Este ceva de o gravitate fără precedent. Este clar că o fetiță abandonată pe un drum este de neconceput în 2024, indiferent care ar fi motivul.

Este absurd și rușinos să se întâmple așa ceva. Din fericire, a fost o acțiune de solidaritate din partea tuturor care au sărit în ajutorul fetiței," a mai spus Borelli, potrivit ziare.com.

O poveste tristă de Anul Nou, dar mai presus de toate o poveste care dezvăluie încă o dată cât de crud poate fi sufletul uman, relatează presa locală din Caserta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.